Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kg káposzta 1,5 kg burgonya 50 dkg finomliszt 1 dl napraforgó olaj só ízlés szerint bors ízlés szerint 1 tojás Elkészítése: A káposztát lereszeljük, majd olajon sóval, borssal megdinszteljük. Közben nagy fazékban forralunk vizet, sóval és kicsi olajjal. Amíg a víz felforr, addig a krumplit nyersen lereszeljük krumplireszelőn. Keverünk bele egy egész tojást, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KisKrisztike
Beküldte: 2017.11.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kg káposzta
  • 1,5 kg burgonya
  • 50 dkg finomliszt
  • 1 dl napraforgó olaj
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 tojás


Elkészítése:

A káposztát lereszeljük, majd olajon sóval, borssal megdinszteljük.

Közben nagy fazékban forralunk vizet, sóval és kicsi olajjal.

Amíg a víz felforr, addig a krumplit nyersen lereszeljük krumplireszelőn. Keverünk bele egy egész tojást, sót, borsot és annyi lisztet, hogy kemény masszát kapjunk.

Ezt a krumplis masszát nokedliszaggatón a forrásban lévő vízbe szaggatjuk. Kb 7-10 perc alatt megfő, ekkor leszűrjük és összekeverjük a káposztával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
KisKrisztike
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is