Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Fordított rántott hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Ez a recept egy kicsit más megoldás, mint a hagyományos rántott hús. Nincs panírozás, nincs annyi pepecselés, mégis finom és szaftos lesz a végeredmény.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.11.21.

Húshoz:

Sütéshez:

Öntethez

Elkészítése

Hús előkészítése:

A hússzeleteket megszórjuk zsemlemorzsával, majd óvatosan kiklopfoljuk, hogy egyenletes vastagságúak legyenek.

Bunda elkészítése:

A tojásokat egy tálban felverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és annyi vizet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk.

Elősütés:

A hússzeleteket belemártjuk a tojásos-lisztes keverékbe, majd a felhevített olajban mindkét oldalukat hirtelen átsütjük.

Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen.

Öntet elkészítése:

A vizet felforraljuk a húsleveskockákkal, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, a borsot és a reszelt fokhagymát, majd jól elkeverjük.

Sütés:

A hússzeleteket egy tepsibe, élükre állítva egymás mellé sorakoztatjuk. Ráöntjük az elkészített húsleveses öntetet, majd alufóliával lefedjük.

210 fokra előmelegített sütőbe tesszük és kb.25 percig sütjük fólia alatt.

Ezután levesszük a fóliát és addig sütjük tovább, amíg a hús zsírjára sül, azaz a leve elpárolog.

Fontos: a húsokat nem sózzuk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is