Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A bab, a kukorica és a paprika színes és harmonikus párosítást alko ebben az ételben, a fűszerek pedig enyhén csípős karaktert adnak neki. Ideális választás, ha gyorsan szeretnénk egy egyszerű, mégis kiadós fogást készíteni.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2017.11.27.

Hozzávalók:

Elkészítése

Alap:

Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és együtt pároljuk amíg a kolbász kissé megpirul. Ezután beletesszük a lecsepegtetett kukoricát és az apróra vágott paprikát. Lefedve körülbelül 10 percig pároljuk vagy amíg a paprika puhulni kezd.

A zöldségekhez hozzáadjuk a lecsepegtetett vörösbabot, a zúzott fokhagymát, a paradicsomlevet, valamint sót, borsot, chilit ízlés szerint és a babérlevelet. Az egészet még 10 percig főzzük.

Befejezés:

Ezután hozzáöntjük a húslevest is. Az étel ekkor kissé levesesebb lesz, ezért fedő nélkül főzzük tovább, amíg a folyadék részben elpárolog. Fontos, hogy a bab szemek egyben maradjanak, ne főjenek szét.

Tálalás:

Kenyérrel vagy rizzsel tálaljuk az elkészült ételt.

Tipp

Ha szeretjük az erősebb ízeket, a chili helyett használhatunk jalapeñót is. A kolbászt akár darált hússal is helyettesíthetjük, így enyhébb ízvilágot kapunk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is