Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A bundás karaj kívül ropogós, de belül omlós húsétel. Egyszerű hozzávalókból készül, mégis különleges fogás, amelyet bármilyen körettel tálalhatunk. A tej és a mustár puhává és ízletessé teszi a húst.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2017.11.27.

A húshoz:

A sütéshez

Elkészítése

A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukat enyhén besózzuk.

A tojást a mustárral elkeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, 3 evőkanál lisztet és a zsemlemorzsát. Sima, sűrű masszát keverünk belőle.

A húsokat először lisztbe forgatjuk, majd a tojásos masszába mártjuk és bő, forró olajban sütni kezdjük.

Először fedő alatt sütjük, majd megfordítva fedő nélkül fejezzük be, így a bunda szép hólyagos lesz. Fontos, hogy lassan süssük, így a hús omlós marad, a bunda pedig ropogósra pirul.

Tipp:

A masszába keverhetünk apróra vágott petrezselymet vagy reszelt fokhagymát, így még ízletesebb lesz. Köretnek jól illik mellé friss saláta, burgonyapüré vagy párolt rizs.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is