Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Zserbó szaloncukor

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A diót, kekszet, az apróra vágott barackot és a lekvárt jól összedolgozzuk. Hűtőbe tesszük kb 20 percre, hogy jól lehűljön. Ha lehűlt, akkor kézzel kis szaloncukrokat formázunk belőle. Tálcára tesszük és pár percre betesszük a fagyasztóba (kb 5 perc). Közben a csokoládét apróra vágjuk és gőz felett felolvasztjuk. A fagyasztóból kivett szaloncukrokat a csokoládéba mártjuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2017.12.12.

Az alaphoz:

A bevonáshoz:

Elkészítése

A diót, kekszet, az apróra vágott barackot és a lekvárt jól összedolgozzuk. Hűtőbe tesszük kb 20 percre, hogy jól lehűljön.

Ha lehűlt, akkor kézzel kis szaloncukrokat formázunk belőle. Tálcára tesszük és pár percre betesszük a fagyasztóba (kb 5 perc).

Közben a csokoládét apróra vágjuk és gőz felett felolvasztjuk. A fagyasztóból kivett szaloncukrokat a csokoládéba mártjuk Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük és hagyjuk, hogy a csokoládé megszáradjon.

A kész szaloncukrokat színes papírba csomagoljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is