Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Kolbásztekercs mártogatóssal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát és bacont, aztán jöhet a fűszerezés: fűszerkömény, majoránna és pirospaprika. Végül pedig sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Az egészet alaposan összegyúrjuk. A leveles tésztát kinyújtjuk vagy ha nyújtottat vettünk, akkor kitekerjük és a rövidebbik oldalára halmozunk a töltelékből, egyet hajtunk rajta és elvágjuk a tésztát. A hosszú […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
vhajni81
Beküldte: 2018.01.10.

A töltelékhez

A mártogatóshoz

A mártogatóshoz:

Elkészítése

A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát és bacont, aztán jöhet a fűszerezés: fűszerkömény, majoránna és pirospaprika. Végül pedig sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Az egészet alaposan összegyúrjuk.

A leveles tésztát kinyújtjuk vagy ha nyújtottat vettünk, akkor kitekerjük és a rövidebbik oldalára halmozunk a töltelékből, egyet hajtunk rajta és elvágjuk a tésztát. A hosszú tésztát kisebb tekercsekre vágjuk. Addig folytatjuk a töltést, amíg el nem fogy a tészta és a töltelék.

A tekercsek széleit felvert tojással ragasztjuk össze, majd a kisebb tekercsek tetejét is megkenjük a tojással, ízlés szerint szezámmaggal és egész köménnyel díszítjük.

Előmelegített sütőben, 180 fokon 30 perc alatt készre sütjük.

A mártogatóshoz, a tejfölt és a majonézet jól összekeverjük, adunk hozzá zúzott fokhagymát és apróra vágott petrezselymet, snidlinget, végül pedig sóval, borssal és citromlével ízesítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
vhajni81
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is