Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra és egy gáztepsit béleljünk ki sütőpapírral. A leveles tésztát kiolvasztjuk és kb 1 cm széles csíkokra vágjuk (én lapokra vágott leveles tésztát szoktam venni, 6 db lap van egy csomagban, ezekből vágok függőlegesen csíkokat. Egy lapból 3-4 roló lesz, ez attól is függ, milyen vastag csíkokat vágunk). Feltekerjük olajjal […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
etoth71
Beküldte: 2018.02.08.

Hozzávalók

Elkészítése

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra és egy gáztepsit béleljünk ki sütőpapírral.

A leveles tésztát kiolvasztjuk és kb 1 cm széles csíkokra vágjuk (én lapokra vágott leveles tésztát szoktam venni, 6 db lap van egy csomagban, ezekből vágok függőlegesen csíkokat. Egy lapból 3-4 roló lesz, ez attól is függ, milyen vastag csíkokat vágunk).

Feltekerjük olajjal megkent habroló formákra (vagy házilag készítünk kartonpapírból kb ujjnyi vastag hengereket, amiket betekerünk alufóliába) és kb 10 percig sütjük.

A gesztenyehabhoz (amennyiben fagyasztott) először kiolvasztjuk a gesztenyepürét. A tejszínt jó keményre felverjük. Amikor már jó az állaga, akkor óvatosan belekeverjük a habfixálót, majd tovább verjük, végül hozzákeverjük a gesztenyepürét.

A krémet habzsákba tesszük és megtöltjük vele a rolókat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
etoth71
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is