Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Rántott ponty perezselymes burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A ponty szeleteket panírozás előtt fél órával besózzuk, majd panírozzuk a szokott módon: liszt, felvert tojás és zsemlemorzsa a sorrend. Forró olajban kisütjük, majd papírtörlőre szedve leitatjuk a felesleges olajat. A meghámozott, apróra vágott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd a vízből kiszedve megszórjuk vágott petrezselyemzölddel. Csemege uborkával tálaljuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2018.02.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A ponty szeleteket panírozás előtt fél órával besózzuk, majd panírozzuk a szokott módon: liszt, felvert tojás és zsemlemorzsa a sorrend.

Forró olajban kisütjük, majd papírtörlőre szedve leitatjuk a felesleges olajat.

A meghámozott, apróra vágott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd a vízből kiszedve megszórjuk vágott petrezselyemzölddel.

Csemege uborkával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is