Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Kárpáti borzaska

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát. A meghámozott burgonyát reszelőn lereszeljük, majd hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet, tojásokat és kb 2 evőkanál lisztet, majd az egészet összekeverjük. A húst beleforgatjuk a burgonyás masszába és felhevített olajban lassú tűznél kisütjük. Tálaláskor tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.02.22.

Hozzávalók

A sütéshez:

A tálaláshoz:

Elkészítése

A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk mindkét oldalát.

A meghámozott burgonyát reszelőn lereszeljük, majd hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet, tojásokat és kb 2 evőkanál lisztet, majd az egészet összekeverjük.

A húst beleforgatjuk a burgonyás masszába és felhevített olajban lassú tűznél kisütjük.

Tálaláskor tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is