Elkészítése
Tészta:
A vizet a sóval és a cukorral felforraljuk, majd belerakjuk a vajat és addig keverjük, amíg a vaj el nem olvad.
Ekkor levesszük a tűzről és hozzáadjuk a lisztet, majd visszatesszük a tűzre és addig főzzük amíg el nem válik az edény oldalától.
Ekkor ismét levesszük a tűzről és egyesével beleütjük a tojásokat és eldolgozzuk benne.
A sütőt előmelegítjük 190 fokra.
A tésztát habzsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsire kis halmokat nyomunk belőle. Kb 20-25 perc alatt készre sütjük.
Amint kisűltek a fánkok, a tetejüket egy éleskéssel levágjuk és hagyjuk kihűlni.
Krém:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákhoz keverjük a tej és cukor felét, a pudingport, a vaníliás cukrot, majd csomómentesre keverjük.
A tej másik felét elkezdjük forralni, majd hozzáöntjük a tojássárgás masszát és folyamatos kevergetés közben addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
A tojásfehérjét a maradék cukorral kemény habbá verjük, majd a még forró pudingos krémhez adjuk. Hagyjuk kihűlni, mielőtt megtöltennénk a fánkokat.
Összeállítás:
A tejszint a porcukorral kemény habbá verjük. Amikor minden kihűlt, betölthetjük a fánkokat. Alulra a vaníliás krém kerül, majd a tetejére a tejszinhab, végül a fánkok kalapja.

