Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A hússzeleteket kiklopfoljuk. A kemény tojást, uborkát, szalonnát vékony csíkokra vágjuk. A hússzeleteket megkenjük mustárral, megszórjuk borssal, sóval, teszünk rá a tojás-uborka-szalonnacsíkokból néhányat, összetekerjük, fogvájóval megtűzzük. Az apróra vágott vöröshagymát az olajban megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük az összegöngyölt húsokat, megsózzuk, felöntjük vízzel és puhára pároljuk.  

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket kiklopfoljuk. A kemény tojást, uborkát, szalonnát vékony csíkokra vágjuk. A hússzeleteket megkenjük mustárral, megszórjuk borssal, sóval, teszünk rá a tojás-uborka-szalonnacsíkokból néhányat, összetekerjük, fogvájóval megtűzzük.

Az apróra vágott vöröshagymát az olajban megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük az összegöngyölt húsokat, megsózzuk, felöntjük vízzel és puhára pároljuk.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is