Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Tokányok, pörköltek

Zöldborsós tokány puliszkával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát csíkokra vágjuk, majd kisütjük. A finomra vágott hagymát megdinszteljük a szalonna zsírján, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a csíkokra vágott húst, megszórjuk a liszttel és pár percig pirítjuk. Ekkor rátesszük a fűszerpaprikát, majoránnát, babérlevelet. Annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje, majd belemorzsoljuk a leveskockát, sót és borsot adunk hozzá ízlés szerint. Lefedve lassan […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2018.03.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát csíkokra vágjuk, majd kisütjük.

A finomra vágott hagymát megdinszteljük a szalonna zsírján, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a csíkokra vágott húst, megszórjuk a liszttel és pár percig pirítjuk.

Ekkor rátesszük a fűszerpaprikát, majoránnát, babérlevelet. Annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje, majd belemorzsoljuk a leveskockát, sót és borsot adunk hozzá ízlés szerint. Lefedve lassan főzzük. Ha szükséges a levét pótoljuk.

Mikor a hús már majdnem puha, a zöldborsót is belefőzzük.

A kukoricadarát 4 dl sós, forró ízben készre főzzük.

A kész puliszkát a raguval és vágott petrezselyemzölddel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is