Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Vörösboros marhapörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy edényben az apróra vágott füstölt szalonna zsírját kiolvasztjuk és a pörcöt félretesszük. A megmaradt zsírra rátesszük a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát. Néhány percig kevergetve pirítjuk, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a 3 cm nagyságúra darabolt húst (a hártyákat leszedjük darabolás közben), majd addig sütjük, kevergetjük, míg kéreg nem képződik a húson. Ezután rátesszük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.04.09.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy edényben az apróra vágott füstölt szalonna zsírját kiolvasztjuk és a pörcöt félretesszük. A megmaradt zsírra rátesszük a megtisztított, finomra vágott vöröshagymát.

Néhány percig kevergetve pirítjuk, majd a tűzről lehúzva belekeverjük a 3 cm nagyságúra darabolt húst (a hártyákat leszedjük darabolás közben), majd addig sütjük, kevergetjük, míg kéreg nem képződik a húson.

Ezután rátesszük a pirospaprikát, a köménymagot és a sót. Azonnal ráöntünk pár evőkanál vizet, majd hozzáadjuk a megmosott, kicsumázott és felszeletelt zöldpaprikát, valamint az összezúzott fokhagymát.

Ha a levét elfövi, apránként, kevés forró vízzel pótoljuk.

Mielőtt elkészülne, beletesszük a megmosott és karikára vágott, lehéjazott paradicsomot és a vörösbort, majd készre pároljuk.

Nokedlivel tálaltam.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is