Elkészítése
A porcukrot, tojásokat, mézet és a vajat gőz felett kikeverjük kézi habverővel egy nagyobb tálban úgy, hogy a massza besűrűsödjün. Körülbelül fele mennyiség lesz belőle a végére.
Hozzáadjuk a szódabikarbónát és keverjük amíg besűrűsödik. Ekkor levesszük a tálat a gőzről és belekeverjük a lisztet, majd tésztává dolgozzuk az egészet.
A kész tésztát 5 részre osztjuk. Sütőpapíron, amit előtte kevés liszttel megszórunk, egyenként tepsi méretűre (30*40 cm) nyújtjuk a tésztákat (ha idő közben kihűlne és nehéz nyújtani, akkor pár másodpercre tegyük be a mikróba, könnyebb lesz nyújtani utána).
160 fokra melegített sütőben kb 5-6 percig sütjük a lapokat. Vigyázni kell, mert hamar sülnek! Világosak legyenek mikor kivesszük a sütőből és azonnal lehúzzuk a tepsiről. Ahogy hűlnek, már keményednek is.
A tejből, vaníliás cukorból, lisztből pépet főzünk. Mikor kihűlt, hozzákeverjük a kihabosított cukros vajhoz, majd rummal ízesítjük és megtöltjük a lapokat. Egy kevés krémet hagyunk a tetejére is.
A süteményt összerakva, pár órán át lenyomatjuk nehezék alatt, hogy szép egyenesek legyenek a lapok, majd a tetejét megkenjük a maradék krémmel és megszórjuk kókuszreszelékkel, ezután hűvös helyre tesszük.
Már úgy is készítettem, hogy az összes krémet a lapok közé kentem és a süti tetejét csokimázzal vontam be. Így is nagyon finom.

