Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felszeleteljük, kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. A lisztet egy tányérba öntjük. Egy másik tányérba ütjük a tojásokat és felverjük, majd a tejjel elkeverjük. A húsokat először lisztbe, majd a tojásba, végül újra lisztbe forgatjuk és a felforrósított olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.05.15.

Hozzávalók

A sütéshez

Elkészítése

A húst felszeleteljük, kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát.

A lisztet egy tányérba öntjük. Egy másik tányérba ütjük a tojásokat és felverjük, majd a tejjel elkeverjük.

A húsokat először lisztbe, majd a tojásba, végül újra lisztbe forgatjuk és a felforrósított olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát.

Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is