Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húshoz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a lereszelt vöröshagymát, majd a vízben áztatott és kinyomkodott zsemlét is. Ezután beletesszük a tojásokat és fűszerezzük a masszát, majd alaposan összedolgozzuk. A kész fasírtmasszából ízlés szerinti méretű gombócokat formázunk. A gombócokat zsemlemorzsába forgatjuk, majd felforrósított olajban aranybarnára sütjük közepes lángon.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
bozsoilona
Beküldte: 2018.07.06.

Hozzávalók

Sütéshez

Elkészítése

A húshoz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a lereszelt vöröshagymát, majd a vízben áztatott és kinyomkodott zsemlét is. Ezután beletesszük a tojásokat és fűszerezzük a masszát, majd alaposan összedolgozzuk.

A kész fasírtmasszából ízlés szerinti méretű gombócokat formázunk.

A gombócokat zsemlemorzsába forgatjuk, majd felforrósított olajban aranybarnára sütjük közepes lángon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
bozsoilona
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is