Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az előkészítéshez mossuk meg a barackot és vágjuk félbe vagy negyedbe. A lisztet, sütőport, szódabikarbónát, cukrot és a vaníliát keverjük össze egy tálban, majd a vajat olvasszuk meg és öntsük a keverékhez a vízzel együtt. Én erre sokszor azt a módszert használom, hogy a vizet forrón ráöntöm a vajra és a végén a vajas, vizes […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vitai Kati
Beküldte: 2018.07.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Az előkészítéshez mossuk meg a barackot és vágjuk félbe vagy negyedbe.

A lisztet, sütőport, szódabikarbónát, cukrot és a vaníliát keverjük össze egy tálban, majd a vajat olvasszuk meg és öntsük a keverékhez a vízzel együtt.

Én erre sokszor azt a módszert használom, hogy a vizet forrón ráöntöm a vajra és a végén a vajas, vizes keverékkel öntöm fel.

Az egészet keverjük jól el. Figyeld a tészta állagát, mert van amikor elég 1 bögre víz, van, hogy sokkal több kell. Ez a liszttől függ.

Az így kapott masszát öntsd bele egy kivajazott, lisztezett kisebb tepsibe és a barackokat helyezd szépen a tetejére.

180 fokon süsd addig, amíg jól átsül és szép arany színe nem lesz, ez kb 30 perc.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Reggeli
Vitai Kati
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is