Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fogasfilét 20 százalékos sóoldatba (8 dl vízhez 20 dkg só) tessszük két órára. Utána jeges vízben kiáztatjuk, hogy ne legyen durván sós az íze és felszeleteljük. A tonick-ot és a citrom levét a borókabogyóval durvára turmixoljuk és hozzáadjuk az olívaolajat. Ebbe a marinádba tesszük a felszeletelt fogasfilét egy napra. A különféle színű céklákat héjukban […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
voti75
Beküldte: 2018.08.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A fogasfilét 20 százalékos sóoldatba (8 dl vízhez 20 dkg só) tessszük két órára. Utána jeges vízben kiáztatjuk, hogy ne legyen durván sós az íze és felszeleteljük.

A tonick-ot és a citrom levét a borókabogyóval durvára turmixoljuk és hozzáadjuk az olívaolajat.

Ebbe a marinádba tesszük a felszeletelt fogasfilét egy napra.

A különféle színű céklákat héjukban 180 fokos sütőben, fóliában puhára sütjük kb 40-50 perc alatt. Meghámozzuk és felszeleteljük.

A bordó céklát krémesre turmixoljuk a zöldségalaplével és balzsamecettel.

A színes céklát ízesítjük a citromlével és az olívaolajjal.

A kész alapanyagokat tányérra rendezzük pár zöld salátalevéllel, illetve savanyított borókabogyóval.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
voti75
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is