Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. Az egyik felét megkenjük mustárral, majd teszünk rá 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd félbe hajtjuk az egészet és pár helyen fogvájóval megtűzzük. A lisztbe belekeverjük a paprikát, majd ebbe megforgatjuk a húsokat. Az elkészült husikat egy sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk és betoljuk az előmelegített […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.08.31.

Hozzávalók

Elkészítése

A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát.

Az egyik felét megkenjük mustárral, majd teszünk rá 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd félbe hajtjuk az egészet és pár helyen fogvájóval megtűzzük.

A lisztbe belekeverjük a paprikát, majd ebbe megforgatjuk a húsokat.

Az elkészült husikat egy sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk és betoljuk az előmelegített sütőbe. 2-3 alkalommal megfordítva, 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük mindkét oldalát.

Kiolajozunk egy tepsit és belefektetjük a megtöltött húsokat és alufóliával befedjük.

Forró, előmelegített sütőben 210 fokon 50 perc alatt egyszer-kétszer megfordítva pirosra sütjük.

A fóliát levéve még 10 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is