Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst és a zöldségeket megtisztítjuk, majd a húst felkockázzuk, a szalonnát vékonyra csíkozzuk. A hagymát apróra kockázzuk. A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd rászórjuk a vöröshagymát és üvegesre pároljuk. Ha még szükséges, akkor a zsiradékot pótolhatjuk 1-2 evőkanálnyi étolajjal. Ezután a húst fehéredésig pirítjuk rajta, majd megszórjuk a sóval, borssal, fűszerpaprikával, ízesítjük a paprikakrémmel, a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.09.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst és a zöldségeket megtisztítjuk, majd a húst felkockázzuk, a szalonnát vékonyra csíkozzuk. A hagymát apróra kockázzuk.

A szalonnát zsírjára pirítjuk, majd rászórjuk a vöröshagymát és üvegesre pároljuk. Ha még szükséges, akkor a zsiradékot pótolhatjuk 1-2 evőkanálnyi étolajjal.

Ezután a húst fehéredésig pirítjuk rajta, majd megszórjuk a sóval, borssal, fűszerpaprikával, ízesítjük a paprikakrémmel, a zúzott fokhagymával, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot.

Fedő alatt addig főzzük, míg a hús megpuhul.

Ez alatt a krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk és forró olajban kisütjük.

A kisült krumplit hozzákeverjük a csirkéhez és ha szükséges, még egy kevés sóval megszórva azonnal, savanyúság kíséretében kínáljuk.

Tejfölös uborkasalátával fogyasztottuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is