Elkészítése
A hozzávalókat csomómentesre keverjük. A galuskákat galuskaszaggatóval vagy vizes kanállal a forró, sós vízben kifőzzük. Akkor van kész ha feljön a víz tetejére.
A hozzávalókat csomómentesre keverjük. A galuskákat galuskaszaggatóval vagy vizes kanállal a forró, sós vízben kifőzzük. Akkor van kész ha feljön a víz tetejére.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hozzávalókat csomómentesre keverjük. A galuskákat galuskaszaggatóval vagy vizes kanállal a forró, sós vízben kifőzzük. Akkor van kész ha feljön a víz tetejére.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.