Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy serpenyőben a felforrósított olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymákat. Ezután rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk, közben kevergetjük. A pirítás közepe felé elkezdjük fűszerezni. Rászórjuk a sót, borsot, hozzáadjuk a paprikakrémet, ételízesítőt és feldarabolt chilit. Ha már késznek tűnik a hús, akkor megszórjuk pirospaprikával, ráöntjük a konzerv babot és kukoricát (a leve nélkül). Kis […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.10.18.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy serpenyőben a felforrósított olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymákat. Ezután rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk, közben kevergetjük.

A pirítás közepe felé elkezdjük fűszerezni. Rászórjuk a sót, borsot, hozzáadjuk a paprikakrémet, ételízesítőt és feldarabolt chilit.

Ha már késznek tűnik a hús, akkor megszórjuk pirospaprikával, ráöntjük a konzerv babot és kukoricát (a leve nélkül).

Kis keverés után felöntjük a paradicsomlével, hogy éppen ellepje az ételt és llkezdjük főzni. Kb 10 perc alatt készen van és tálalhatjuk is.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is