Elkészítése
A hagymákat és a répát hámozzuk meg, majd a hagymákat apróra, a répákat karikára vágjuk. A paprikát kicsumázzuk és a húsát apróra vágjuk, majd a chilit is apróra vágjuk.
Egy nagy edényben felforrósítjuk az olajat, majd hozzáadjuk a vöröshagymát és kissé megdinszteljük. Ekkor rátesszük a paprikát, répát és a fokhagymát, jól elkeverjük és együtt pirítjuk kb 5 percig.
Ezután hozzáadjuk a húst (egészben), felöntjük az alaplével és a vízzel, beletesszük a chilit, kakukkfüvet, sót és borsot adunk hozzá, majd fedővel lefedve a húst puhára főzzük.
Mikor a hús teljesen megpuhult, akkor kiszedjük, majd a visszamaradt lébe beletesszük a tésztát és tovább főzzük.
Közben a húst késsel nagyon apróra daraboljuk.
Amikor a tészta is majdnem kész, akkor visszatesszük a húst, felöntjük a tejszínnel, beleszórjuk a kisebb darabokra vágott spenótot és az aprított petrezselymet, majd felforraljuk és már kész is.

