Elkészítése
Tészta:
Vízgőz felett összemelegítjük a mézet, a vajatt, a cukrot és a felvert tojásokat.
A kakaóval és a szódabikarbónával elkevert liszthez öntjük, hozzáadunk 2 evőkanál tejet és az egészet jól összegyúrjuk (vigyázzunk, mert meleg!).
Az összegyúrt tésztát elfelezzük. Egy kb 36*28 cm-es tepsi hátuljára sütőpapírt helyezünk. Először az egyik adag tésztát kinyújtjuk tepsi méretűre, majd a nyers tésztát megszurkáljuk egy villával. Előmelegített sütőben a tepsi hátulján 180 fokon kb 10 percig sütjük. Ugyanígy sütjük meg a másik lapot is.
Krém:
A pudingot hagyományos módon elkészítjük. Gyakran kevergetve kihűtjük. A KIHŰLT pudingba belekeverjük a puha vajat és jó kihabosítjuk a krémet.
Összeállítás:
A rummal kevert kávéba belemártogatjuk a babapiskótákat.
Az egyik lapra rásimítjuk a krém felét, majd erre rárakosgatjuk a kávéba mártott babapiskótákat (a tészta rövidebb oldalával párhuzamosan) és erre pedig rákenjük a maradék krémet, végül rátesszük a másik lapot is.
Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük. Amikor kellően megpuhult, akkor porcukorral megszórjuk és szeleteljük. Porcukor helyett lehet csokimázat is tenni a tetejére.

