Elkészítése
A kókuszlabdákhoz összekeverjük a túrót, a cukrot, a tojássárgát és a kókuszt. A masszából diónyi gömböket formálunk és amíg a tészta elkészül, mélyhűtőbe tesszük.
A tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyikkel alaposan kikeverve, majd hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, a lisztet és a sütőport.
A tészta felét kivajazott, lisztezett tepsibe (22*32 cm) öntjük. A maradék tésztához hozzáadjuk a kakaóport és a fehér tésztára simítjuk.
A mélyhűtőből kivett kókuszgolyókat óvatosan a tésztába tesszük és előmelegített sütőben 180 fokon kb 40-45 perc alatt készre sütjük.
A krém hozzávalóit csomómentesre összedolgozzuk a tejjel, majd felfőzzük és rákenjük a tésztára. A tetejét megszórjuk szitált kakaóval vagy csoki darabkákkal.


