Elkészítése
A tésztához a margarint kikeverjük a porcukorral és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a kakaót, a lisztben elkevert sütőport, az apróra vágott diót, valamint a habbá vert tojások fehérjét.
Vajazott, lisztezett tepsibe (23*36 cm) öntjük és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb 20 perc alatt.
Ha kihűlt, megkenjük lekvárral.
Az őrölt diót a porcukorral, a vaníliás cukorral, tejjel és a rummal simára keverjük. Ezt a krémet rákenjük a lekvárral megkent tésztára.
A margarint a porcukorral kikeverjük. A főzés nélküli pudingport kikeverjük a tejjel, majd a két masszát összekeverjük komogénné. Ezt a krémet is rákenjük a másikra.
A tetejére olvasztott csokoládét simítunk, melybe belekevertük az olajat és hűtőbe tesszük, amíg a csoki megdermed.
Már csak az maradt hátra, hogy meleg vízbe mártott, szárazra törölt késsel szeleteljük és várjuk a dicsérő szavakat!
Jó étvágyat!









