Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztához a margarint kikeverjük a porcukorral és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a kakaót, a lisztben elkevert sütőport, az apróra vágott diót, valamint a habbá vert tojások fehérjét. Vajazott, lisztezett tepsibe (23*36 cm) öntjük és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb 20 perc alatt. Ha kihűlt, megkenjük lekvárral. Az őrölt diót a porcukorral, a vaníliás […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
iluska receptjei
Beküldte: 2018.12.05.

Tészta

Diós krém

Csokis krém

Tetejére

Elkészítése

A tésztához a margarint kikeverjük a porcukorral és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a kakaót, a lisztben elkevert sütőport, az apróra vágott diót, valamint a habbá vert tojások fehérjét.

Vajazott, lisztezett tepsibe (23*36 cm) öntjük és 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük kb 20 perc alatt.

Ha kihűlt, megkenjük lekvárral.

Az őrölt diót a porcukorral, a vaníliás cukorral, tejjel és a rummal simára keverjük. Ezt a krémet rákenjük a lekvárral megkent tésztára.

A margarint a porcukorral kikeverjük. A főzés nélküli pudingport kikeverjük a tejjel, majd a két masszát összekeverjük komogénné. Ezt a krémet is rákenjük a másikra.

A tetejére olvasztott csokoládét simítunk, melybe belekevertük az olajat és hűtőbe tesszük, amíg a csoki megdermed.

Már csak az maradt hátra, hogy meleg vízbe mártott, szárazra törölt késsel szeleteljük és várjuk a dicsérő szavakat!

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
iluska receptjei
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is