Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és fóliába csomagolva fél órára hűtőbe tesszük.
30 perc után a tésztát két részre osztjuk.
A krémhez a tejből, pudingporból és a cukorból a szokott módon pudingot készítünk és miután kihűlt, hozzákeverjük a tejfölt és a citrom levét.
Egy 24 cm-es tortaformát kibélelünk sütőpapírral. Az egyik kinyújtott tésztát belehelyezzük (akár kézzel ki lehet javítani, ha rögtön nem sikerült tökéletesre, de mindenhol fedje be a tortaforma alját és legyen egy kis pereme), erre ráhalmozzuk a tölteléket és befedjük a másik kinyújtott tésztával.
Az így előkészített pite tetejét villával több helyen megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Tálaláskor porcukorral megszórhatjuk.
Igazán egyszerű és finom süti.







