Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát kifőzzük a szokásos módon. A bolognaihoz kevés olajon az aprított vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst, az aprított vagy préselt fokhagymát, megszórjuk kevés pirospaprikával, összekeverjük és felöntjük (kb 1 dl) vízzel. Ezután hozzáadjuk a fűszereket a petrezselyem kivételével. Az egészet összeforraljuk. Ha a hús megpuhult, akkor beletesszük a paradicsompürét is (szaftos legyen a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dudika688
Beküldte: 2019.02.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát kifőzzük a szokásos módon.

A bolognaihoz kevés olajon az aprított vöröshagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a darált húst, az aprított vagy préselt fokhagymát, megszórjuk kevés pirospaprikával, összekeverjük és felöntjük (kb 1 dl) vízzel.

Ezután hozzáadjuk a fűszereket a petrezselyem kivételével.

Az egészet összeforraljuk. Ha a hús megpuhult, akkor beletesszük a paradicsompürét is (szaftos legyen a szósz!).

Ha híg, akkor szórjuk meg kevés liszttel, ha túl sűrű, akkor kevés vizet adjunk hozzá.

A legvégén keverjük bele a felaprított petrezselyemzöldet és a tésztát.

Kínáljuk ketchuppal és reszelt sajttal!

Jó étvágyat mindenkinek!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
dudika688
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is