Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirke ízlés szerint összeállított részeit átmossuk és közepes darabokra vágjuk. Egy magasabb falú edénybe téve hozzáadjuk az apró kockákra vágott vöröshagymát, a feldarabolt paprikát és paradicsomot (vagy ezek hiányában 1 kisebb merőkanál natúr lecsót), majd felöntjük annyi hideg vízzel, hogy jó bőven ellepje és közepes lángon felforraljuk. Amíg a a csirke felforr, egy kis […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2019.03.18.

Hozzávalók

Tálaláshoz

Elkészítése

A csirke ízlés szerint összeállított részeit átmossuk és közepes darabokra vágjuk.

Egy magasabb falú edénybe téve hozzáadjuk az apró kockákra vágott vöröshagymát, a feldarabolt paprikát és paradicsomot (vagy ezek hiányában 1 kisebb merőkanál natúr lecsót), majd felöntjük annyi hideg vízzel, hogy jó bőven ellepje és közepes lángon felforraljuk. Amíg a a csirke felforr, egy kis tálban a halászlékockákat villával összetörjük, majd a bort és a zúzott fokhagymát hozzáadva jól összekeverjük.

Miután felforrt az étel, beleöntjük a boros-halkockás keveréket és kanalanként rászórjuk a fűszerpaprikát, sóval ízesítjük és miután ismét felforrt, lassú lángon félig lefedve legalább 1-1,5 órán át főzzük. Attól függően, hogy tanyasi csirkéből vagy egyszerű boltiból készítjük.

Ezalatt a tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük. Egyszer hideg vízzel átöblítjük, leszűrjük és tálalásig lefedve tartjuk.

Miután a csirkehús puhára főtt, egy utolsó kóstolással még sóval ízesíthetjük. Még forrón metélt tésztával, illetve ízlés szerint kenyérrel és csípős paprikával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is