Elkészítése
Meghámozva, nyersen ledarálunk minden alapanyagot (én durva tárcsás reszelőgéppel szoktam).
Jól összekeverjük a sóval, majd üvegekbe nyomkodjuk.
Lezárjuk, és hűvösre tesszük.
Felbontás után hűtőben tartandó.
Meghámozva, nyersen ledarálunk minden alapanyagot (én durva tárcsás reszelőgéppel szoktam). Jól összekeverjük a sóval, majd üvegekbe nyomkodjuk. Lezárjuk, és hűvösre tesszük. Felbontás után hűtőben tartandó.
Meghámozva, nyersen ledarálunk minden alapanyagot (én durva tárcsás reszelőgéppel szoktam). Jól összekeverjük a sóval, majd üvegekbe nyomkodjuk. Lezárjuk, és hűvösre tesszük. Felbontás után hűtőben tartandó.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Meghámozva, nyersen ledarálunk minden alapanyagot (én durva tárcsás reszelőgéppel szoktam).
Jól összekeverjük a sóval, majd üvegekbe nyomkodjuk.
Lezárjuk, és hűvösre tesszük.
Felbontás után hűtőben tartandó.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.