Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk. Egyenként vékonyra kisodorjuk, lekenjük olvasztott zsírral, majd feltekerjük, mint a bejglit. Folpacba csomagoljuk, hűtőbe tesszük felhasználásig, de legalább 1-2 órát pihenjen. Másnap is felhasználható. A tésztába se só se cukor nem kell! Bármely módon formázhatjuk, ízlés szerinti töltelékkel tölthető. Szép leveles, porhanyós a tészta. A töltelékhez hozzákeverjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.05.06.

Tésztához

Kenéshez

Töltelékhez

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két részre osztjuk.

Egyenként vékonyra kisodorjuk, lekenjük olvasztott zsírral, majd feltekerjük, mint a bejglit. Folpacba csomagoljuk, hűtőbe tesszük felhasználásig, de legalább 1-2 órát pihenjen. Másnap is felhasználható.

A tésztába se só se cukor nem kell! Bármely módon formázhatjuk, ízlés szerinti töltelékkel tölthető. Szép leveles, porhanyós a tészta.

A töltelékhez hozzákeverjük a búzadarát. Most szerencsés helyzetben voltam, mivel télire sok párolt almát tettem el üvegbe, így most csak ki kellett nyitni az üveget.

A tésztát elfelezzük, majd az egyik kinyújtott tésztát 23*34 cm–es tepsibe tesszük, amit sütőpapírral előtte kibéleltünk.

Megszórjuk búzadarával, majd a tölteléket elterítjük rajta egyenletesen, majd befedjük a másik kinyújtott lappal.

Villával pár helyen megszurkáljuk, majd 200 fokra melegített sütőben 25 perc alatt megsütjük.

Langyosra hűlve szeleteljük, majd porcukorral megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is