Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tepsit (23*34 cm) sütőpapírral kibéleljük. A tésztát kinyújtjuk ha tudjuk, ha nem, akkor a tepsibe nyomkodjuk. 180 fokon 15 perc alatt elősütjük. Addig a krémet elkészítjük. A tojásokat a cukorral géppel kikeverjük, de csak addig, míg a cukor elolvad és tejföl sűrűségű állaga lesz. Hozzákeverjük a lisztet, a citromlevet és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.04.14.

Tésztához

Krémhez

Tetejére

Elkészítése

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tepsit (23*34 cm) sütőpapírral kibéleljük. A tésztát kinyújtjuk ha tudjuk, ha nem, akkor a tepsibe nyomkodjuk.

180 fokon 15 perc alatt elősütjük.

Addig a krémet elkészítjük. A tojásokat a cukorral géppel kikeverjük, de csak addig, míg a cukor elolvad és tejföl sűrűségű állaga lesz. Hozzákeverjük a lisztet, a citromlevet és a citrom héját reszelve.

Az elősütött, forró tésztára öntjük a krémet. Megszórjuk gyümölccsel (nálam most fagyasztott piros és fekete ribizli, áfonya került rá) és további 18-20 percig sütjük együtt. Azért figyeljünk rá, hogy meg ne égjen!

A krémnek „remegősnek” kell lennie.

A tepsiben kihűtjük, majd porcukorral megszórva, szeletelve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is