Elkészítése
A húsokat sózzuk, borsozzuk és a feldarabolt hagymával egy fóliával fedett, olajjal kikent tepsiben süssük addig, amíg megpuhul, majd fólia nélkül, amíg elkezd pirulni.
Ekkor kenjük át/locsoljuk meg a majdnem teljesen kész húsokat a citromlé, gyömbér, méz keverékkel és még 5-10 percre toljuk vissza a sütőbe.
Az avokádót vágjuk félbe, a magját távolítsuk el, a fél citrom levével locsoljuk meg (így nem fog a későbbiekben bebarnulni), kockázzuk fel még a héjában, majd egy kanál segítségével egyszerűen kanyarítsuk ki a puha, vajszerű avokádót.
Halmozzuk egy tálba, adjuk hozzá a felkockázott mangót, paradicsomot, reszeljük rá a meghámozott gyömbért, citromhéjat, végül sózzuk, borsozzuk és öntsük nyakon az olajjal. Keverjük mindezt össze és kész is a mangósaláta.
Kínálhatunk mellé plusz köretet, például quinoát. Nemcsak szép színes, szemet gyönyörködtető, de nagyon egészséges is ez az étel.
Jó étvágyat mindenkinek!








