Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Csirkezúza pörkölt kapros nokedlivel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zúzát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd mérettől függően 2-3 darabra vágjuk. A hagymákat apróra, paradicsomot kis kockákra vágjuk. A zsiradékon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük a fokhagymát, köményt, paprikakrémet, paradicsomot és 10-15 percig együtt pároljuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zúzát, sózzuk és addig pároljuk, míg a saját levét elfövi. Megszórjuk pirospaprikával és mindig csak kevés vizet […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.01.18.

Zúzapörkölthöz

Kapros nokedlihez

Elkészítése

A zúzát alaposan megtisztítjuk, megmossuk, majd mérettől függően 2-3 darabra vágjuk. A hagymákat apróra, paradicsomot kis kockákra vágjuk.

A zsiradékon megdinszteljük a vöröshagymát, rátesszük a fokhagymát, köményt, paprikakrémet, paradicsomot és 10-15 percig együtt pároljuk.

Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zúzát, sózzuk és addig pároljuk, míg a saját levét elfövi. Megszórjuk pirospaprikával és mindig csak kevés vizet öntve alá, fedő alatt puhára pároljuk. Nem baj, ha többször zsírjára pirul.

A nokedlihez a lisztet a tojásokkal, a vízzel és az aprított kaporral simára keverjük. Lobogó, forró vízben kifőzzük.

Folyó víz alatt, szűrőkanálba téve leöblítjük. A vizet jól lerázzuk róla. Egy kanál étolajjal összekeverjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is