Elkészítése
A lisztet a dióval, a fűszerekkel és a hideg zsiradékokkal gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a porcukrot, összegyúrjuk, majd lefóliázva egy órán át pihentetjük.
Lisztezett felületen 5 mm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük a korongokat.
180 fokra melegített sütőben 8-9 perc alatt megsütjük. (3 tepsinyi korong lett 6 cm-es kiszúróval.)
A kihűlt korongokat lekvárral összeragasztjuk.
A kétféle csokoládét a vajjal felolvasztjuk, majd simára keverjük. Először a barna csokoládéba mártjuk a süteményeket. A fehér csokoládéból vékonyan csíkokat vagy pettyeket cseppentünk rá, majd egy fogpiszkálóval széthuzigáljuk a barna csokin.
Jó étvágyat hozzá!










