Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet a dióval, a fűszerekkel és a hideg zsiradékokkal gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a porcukrot, összegyúrjuk, majd lefóliázva egy órán át pihentetjük. Lisztezett felületen 5 mm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük a korongokat. 180 fokra melegített sütőben 8-9 perc alatt megsütjük. (3 tepsinyi korong lett 6 cm-es kiszúróval.) A kihűlt korongokat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.01.17.

Tésztához

Töltéshez

Mázhoz

Elkészítése

A lisztet a dióval, a fűszerekkel és a hideg zsiradékokkal gyors mozdulatokkal összemorzsoljuk. Hozzáadjuk a porcukrot, összegyúrjuk, majd lefóliázva egy órán át pihentetjük.

Lisztezett felületen 5 mm vastagra nyújtjuk, kiszaggatjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük a korongokat.

180 fokra melegített sütőben 8-9 perc alatt megsütjük. (3 tepsinyi korong lett 6 cm-es kiszúróval.)

A kihűlt korongokat lekvárral összeragasztjuk.

A kétféle csokoládét a vajjal felolvasztjuk, majd simára keverjük. Először a barna csokoládéba mártjuk a süteményeket. A fehér csokoládéból vékonyan csíkokat vagy pettyeket cseppentünk rá, majd egy fogpiszkálóval széthuzigáljuk a barna csokin.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is