Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Fordított rántott hús

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A combszeleteket zsemlemorzsával meghintve kiklopfoljuk. A tojásokat felverjük, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy jó palacsintatészta sűrűségű legyen az állaga. A hússzeleteket belemártjuk, és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Papírtörlőre szedjük őket. A vizet felforraljuk a húsleveskockával, majd 1 kávéskanál pirospaprikát, borsot és a reszelt fokhagymát is belekeverjük. A kisült hússzeleteket olajozatlan tepsibe, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A combszeleteket zsemlemorzsával meghintve kiklopfoljuk. A tojásokat felverjük, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy jó palacsintatészta sűrűségű legyen az állaga. A hússzeleteket belemártjuk, és a felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. Papírtörlőre szedjük őket.

A vizet felforraljuk a húsleveskockával, majd 1 kávéskanál pirospaprikát, borsot és a reszelt fokhagymát is belekeverjük. A kisült hússzeleteket olajozatlan tepsibe, élére állítva sorakoztatjuk.

Az elkészített húsleveslét ráöntjük, alufóliával lefedjük, és a sütőbe toljuk. Kb. 25 percig sütjük fólia alatt, majd levesszük róla. Akkor kész, ha a ráöntött levet beszívta. A húsokat nem sózzuk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is