Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyerekbarát konyha

Fahéjas-bundás alma

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojássárgákat egy kevés sóval és porcukorral simára keverjük, majd folyamatosan adagolva hozzáadjuk a tejet. Egy másik tálban a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Egy nagy tálban elkeverünk 30 dkg lisztet a sütőporral, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tojássárgás keveréket. Kb 1 dl szódával hígítjuk, majd simára keverjük. Jöhet a masszába a felvert tojásfehérje, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2019.11.27.

A bundás almához

A szóráshoz

Elkészítése

A tojássárgákat egy kevés sóval és porcukorral simára keverjük, majd folyamatosan adagolva hozzáadjuk a tejet. Egy másik tálban a tojásfehérjéket kemény habbá verjük.

Egy nagy tálban elkeverünk 30 dkg lisztet a sütőporral, majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tojássárgás keveréket. Kb 1 dl szódával hígítjuk, majd simára keverjük.

Jöhet a masszába a felvert tojásfehérje, majd óvatosan elkeverjük.

Az almákat megpucoljuk, majd vékony gerezdekre vágjuk. Megszórjuk kb 10 dkg liszttel, összeforgatjuk, majd egy villa segítségével belemártjuk a masszába.

Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük az almákat.

Egy kis tálban elkeverjük a porcukrot a fahéjjal, ezzel fogjuk megszórni a kisült bundás almákat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is