Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Krémlevesek

Leves receptek

Májusi gyümölcskrémleves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szamócát és a kimagozott csersznyét összeturmixoljuk, majd finom szitán áttörjük. A forralt, lehűtött tejet, tejszínt, cukrot és kevés sót adunk hozzá. 1/2 dl vízben szegfűszeget, fahéjat és citromhéjat összefőzzük 6-8 percig, majd lehűtjük, és beleszűrjük a gyümölcslébe. Lehűtött porcelántányérba tálaljuk, tetejét tejszínhabbal és gyümölcsdarabokkal díszítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A szamócát és a kimagozott csersznyét összeturmixoljuk, majd finom szitán áttörjük. A forralt, lehűtött tejet, tejszínt, cukrot és kevés sót adunk hozzá. 1/2 dl vízben szegfűszeget, fahéjat és citromhéjat összefőzzük 6-8 percig, majd lehűtjük, és beleszűrjük a gyümölcslébe. Lehűtött porcelántányérba tálaljuk, tetejét tejszínhabbal és gyümölcsdarabokkal díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is