Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egész karaj közepét kivájtam, és a kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam, borsoztam. A töltelékhez az apróra vágott húst sóztam, borsoztam. A tojásokat felvertem, majd hozzáadtam a tejfölt, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritaminpaprikát. Az egészet összekevertem a liszttel, hogy ne legyen folyós a töltelék, és a karajt megtöltöttem. A karajból […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Az egész karaj közepét kivájtam, és a kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam, borsoztam.

A töltelékhez az apróra vágott húst sóztam, borsoztam. A tojásokat felvertem, majd hozzáadtam a tejfölt, az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritaminpaprikát. Az egészet összekevertem a liszttel, hogy ne legyen folyós a töltelék, és a karajt megtöltöttem.

A karajból 1-1 szeletet félretettem, és a megtöltött karaj mindkét végét betömtem, hogy a massza ne follyon ki. A karajt tepsibe tettem, fóliával lefedtem, és sütöttem. A sütés vége felé a fóliát levettem, hogy jó piros színe legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is