Elkészítése
Az élesztőt fél dl tejben a cukorral felfuttatjuk. Amikor megkelt, a többi lisztbe öntjük és hozzáadjuk az 1 egész tojást, 1 tojássárgáját, 1 evőkanál porcukrot, egy csipet sót és annyi tejet, hogy a tészta puha legyen. Jól kidolgozzuk a tésztát. Közben 5 evőkanál olvasztott, de nem forró vajat is beledolgozunk. A tésztát kétszeresére kelesztjük.
A pudingporokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd kihűtjük.
A megkelt tésztát ujjnyi vékonyra kinyújtjuk, és megkenjük a kihűlt pudinggal. Feltekerjük, majd ujjnyi vastagra szeleteljük. A szeleteket tojássárgájával lekenjük, és sütjük.
A sütés végén cukros tejjel meglocsoljuk, és pár percig lassú tűznél sütjük, míg a tejet felszívja.
