Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

Utálok ételt kidobni, de valahogy a másnapos húslevest nem szeretem megenni. Most felhasználtam. 🙂 Először a májat átmosom, megtisztítom és akkora darabokra vágom, amekkorára tetszik. A hagymát kevés olajon megfuttatom, majd rádobom a zöldségeket (répa, borsó, gomba, karalábé, zeller), ami lehet fagyasztott is! Kicsit összekeverem, befűszerezem sóval, borssal, kevés paprikával, majd lefedem. Közben egy fazékban […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Utálok ételt kidobni, de valahogy a másnapos húslevest nem szeretem megenni. Most felhasználtam. 🙂

Először a májat átmosom, megtisztítom és akkora darabokra vágom, amekkorára tetszik.

A hagymát kevés olajon megfuttatom, majd rádobom a zöldségeket (répa, borsó, gomba, karalábé, zeller), ami lehet fagyasztott is!

Kicsit összekeverem, befűszerezem sóval, borssal, kevés paprikával, majd lefedem. Közben egy fazékban megpirítom a rizst, sózom és feleresztem 3-4 merőkanál levessel, de vizet is használhatunk!

Visszanézek a ragumra, és rádobom a májacskákat. A riszt én teljesen megfőztem/ pároltam, és idő közben mindig engedtem hozzá levest. ( A bátrabbak úgyis megcsinálhatják, hogy csak előpárolják a rizst és hozzáengedik a raguhoz, majd együtt fejezik be a főzést, de ehhez több lére van szükség a raguban.)

Amikor elkészült a máj és a rizs, akkor összekeverem, de csak óvatosan, mert széttörhet a máj. Nagyon finom lett- nekünk legalábbis ízlett. Friss káposztasalátát kínáltam hozzá. Ez a recept 4 főnek elég.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is