Elkészítése
A kapcsos tortaformát kibéleljük sütőpapírral. A kávét, tejet és rumot összekeverjük, majd a babapiskótákat belemártogatjuk és szorosan egymás mellé rakjuk a forma aljába.
A palacsintákat betöltjük cukros kakaóporral, jól feltekerjük, a két végét levágjuk és félretesszük. (Én nagy serpenyőben sütöttem a palacsintát, így 14 db elegendő volt.)
A vaníliás pudingot felfőzzük, és melegen ráöntjük a babapiskótára.
Ezután következik a csigaalak: a tortaforma alakját felvéve kívülről a torta közepe felé haladva, a feltekert palacsintákat szorosan egymás után fektetve beborítjuk a vaníliapudingos felületet. Ezt a réteget a sűrűre főzött meleg csokipudinggal öntjük le.
Ezután a meggyszemekkel fedjük le a tortát, amit előzőleg lecsepegtettünk. A befőtt levével a puncspudingot felfőzzük, és ezt is melegen a meggyre borítjuk.
Az így elkészített ínyencséget kihűtjük, a hűtőszekrénybe helyezzük, és minimum fél nap elteltével a kapcsos rész leválasztásával az édesszájúak nagy örömére megvághatjuk.
Tortaforma mérete: 26 cm

