Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Szárnyas receptek

Szt. Galleni csirkemáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A csirkemájat sózzuk, borsozzuk, és minden szelet szalonnába 1-1 májat csomagolunk, fogpiszkálóval megtűzzük. Forró sütőben 8-10 percig sütjük. Elősütött kenyérszeletekre helyezve tálaljuk. Mártásként adhatunk hozzá kechupot vagy sörrel elkevert mustárt.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemájat sózzuk, borsozzuk, és minden szelet szalonnába 1-1 májat csomagolunk, fogpiszkálóval megtűzzük. Forró sütőben 8-10 percig sütjük. Elősütött kenyérszeletekre helyezve tálaljuk. Mártásként adhatunk hozzá kechupot vagy sörrel elkevert mustárt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is