Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: A lisztet, porcukrot, sütőport és a vaníliás cukrot elkeverjük, majd hozzáadjuk a vajat és a tojást, majd az egészet összegyúrjuk. A tésztát elosztjuk 3/4-ed és 1/4-ed részre. A kisebb részt folpackba csomagolva a fagyasztóba tesszük. A nagyobbik részt sütőpapíron kinyújtjuk a tepsi méretére, majd a papírral együtt áttesszük a tepsibe. Krém: A pudingporból, tejből […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.07.31.

Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez

Krém

A krémre és a tetejére

Elkészítése

Tészta:

A lisztet, porcukrot, sütőport és a vaníliás cukrot elkeverjük, majd hozzáadjuk a vajat és a tojást, majd az egészet összegyúrjuk.

A tésztát elosztjuk 3/4-ed és 1/4-ed részre. A kisebb részt folpackba csomagolva a fagyasztóba tesszük.

A nagyobbik részt sütőpapíron kinyújtjuk a tepsi méretére, majd a papírral együtt áttesszük a tepsibe.

Krém:

A pudingporból, tejből és a cukorból a szokásos módon elkészítjük a pudingot, majd még forrón belekeverjük a tejföl.

A kész masszát még melegen a tepsiben várakozó tésztára öntjük.

A krém tetejét kitesszük negyedelt szilvával. A szilvára szórunk kevés cukrot és fahéjat. A tetejére reszeljük a maradék fagyos tésztát.

180 fokon kb 50 perc alatt készre sütjük.

Ha teljesen kihűlt, akkor lehet szépen szelni. A tetejére szórhatunk porcukrot.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is