Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A tésztát majdnem megfőzzük majd lecsepegtetjük. A tojások sárgáját a margarinnal és a cukorral habossá keverjük robotgéppel. Hozzáadjuk a tejfölt és a túrót és a mazsolát, citrom reszelt héját és a citrom levét. Ezt is jól elkeverjük. A főtt tésztát hozzáadjuk és fakanállal beleforgatjuk. A tojások fehérjét 4 kanál cukorral kemény habbá verjük, majd azt […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát majdnem megfőzzük majd lecsepegtetjük. A tojások sárgáját a margarinnal és a cukorral habossá keverjük robotgéppel. Hozzáadjuk a tejfölt és a túrót és a mazsolát, citrom reszelt héját és a citrom levét. Ezt is jól elkeverjük. A főtt tésztát hozzáadjuk és fakanállal beleforgatjuk.

A tojások fehérjét 4 kanál cukorral kemény habbá verjük, majd azt is beleforgatjuk a tésztába, de óvatosan, hogy a fehérje ne nagyon törjön össze. A tepsit kimargarinozzuk és zsemlemorzsával szórjuk be, majd beleöntjük a tésztát. A barackokat felszeleteljük és rápakoljuk a tetejére. 200 fokos sütőben 35- 40 percig sütjük. Ízlés szerint porcukorral is megszórhatjuk.

Sztori:

Sült tésztát már többször készítettem, úgyhogy újítani szeretem volna picit rajta, akkor találtam ki, hogy mi lenne, ha barackkal megpakolnám a tetejét. Mit mondjak, bejött. Eszméletlen finom lett. 🙂

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is