Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Sült csirkecomb salátaágyon

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A nagy gerezdekre vágott,megpucolt burgonyát, köménymagos vízben, félig puhára főzzük. Ha megfőtt, kevés olajon (épphogy csak a serpenyő alján legyen olaj)aranybarnára pirítjuk. Pirítás közben sózzuk meg illetve ízlés szerint fűszerezzük be olasz fűszerkeverékkel, ami helyett szárított bazsalikomot is használhatunk. A csirkecombot húslevesben, vagy sima vízben megfőzzük. A csirkecomb bőre alá hagymakarikákat töltünk, ha teljesen feljönne […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A nagy gerezdekre vágott,megpucolt burgonyát, köménymagos vízben, félig puhára főzzük. Ha megfőtt, kevés olajon (épphogy csak a serpenyő alján legyen olaj)aranybarnára pirítjuk. Pirítás közben sózzuk meg illetve ízlés szerint fűszerezzük be olasz fűszerkeverékkel, ami helyett szárított bazsalikomot is használhatunk. A csirkecombot húslevesben, vagy sima vízben megfőzzük.

A csirkecomb bőre alá hagymakarikákat töltünk, ha teljesen feljönne a bőre, fogpiszkálóval, hústűvel rögzíthetjük! A húst sóval, borssal, kevés chiliporral ízlés szerint fűszerezzük, majd kevés olajon a bőrével lefelé elkezdjük sütni.Mind két oldalát aranybarnára sütjük.

A sajtot pici kockákra vágjuk. A serpenyőben lévő kevés olajra rárakunk egy hőálló, fém sütemény szaggató formát. A formába belerakjuk az apróra vágott sajt darabokat.Sülés közben a formát ne mozgassuk. A sajt egyik oldalát, aranybarnára pirítjuk.(Ha kihűlt a sajt, könnyebb kiszedni a formából!) A csirkecombot salátalevélen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is