Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst felkockázzuk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Rárakjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Ekkor egy kevés vizet öntünk rá, majd sózzuk és borsozzuk. Amikor a hús már pörkölt állagú lett, felöntjük vízzel, ízlés szerint újra fűszerezzük, és hozzáadjuk a kockára vágott krumplit és a karikára vágott répát. Ezeket nagyjából puhára […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst felkockázzuk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Rárakjuk a húst és fehéredésig pirítjuk. Ekkor egy kevés vizet öntünk rá, majd sózzuk és borsozzuk.

Amikor a hús már pörkölt állagú lett, felöntjük vízzel, ízlés szerint újra fűszerezzük, és hozzáadjuk a kockára vágott krumplit és a karikára vágott répát. Ezeket nagyjából puhára főzzük. Mielőtt teljesen megfőnének, hozzáadjuk az üveges zöldbabot (mivel ez előre főzött, nem szükséges tovább főzni).

Miközben az étel összefő, elkészítjük a tejfölös rántást. A rántást hozzáadjuk a leveshez, és pár percig hagyjuk bugyogni. Végül 3 evőkanál ecettel savanyítjuk, de csak akkor, ha a leves már nem forr, mivel a forrásban lévő tejfölös lét az ecet összehúzhatja.

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is