Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Édes-savnyú halsaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

 A majonézt kikeverjük a borral, tejföllel, a sóval, a citromlével, és a finomra metélt snidliggel. Az almát héjastól lereszeljük, az uborkát, tojást, és a főtt burgonyát is lereszeljük, hozzáadjuk a kimagozott meggyet, és az egészet a mártáshoz keverjük. Óvatosan belekeverjük a paradicsomos halat vigyázva, hogy össze ne törjön, üvegtálba téve fél napig hűtőbe érleljük. Pirított kifli […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.05.25.

Hozzávalók

Elkészítése

 A majonézt kikeverjük a borral, tejföllel, a sóval, a citromlével, és a finomra metélt snidliggel. Az almát héjastól lereszeljük, az uborkát, tojást, és a főtt burgonyát is lereszeljük, hozzáadjuk a kimagozott meggyet, és az egészet a mártáshoz keverjük. Óvatosan belekeverjük a paradicsomos halat vigyázva, hogy össze ne törjön, üvegtálba téve fél napig hűtőbe érleljük. Pirított kifli karikákkal, salátával bélelt kompótos tálkákba tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is