Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A hagymát apró kockákra vágjuk, majd olajban megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt megtisztított csirkét, megsózzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, majd egy kanál liszttel lehintjük és felengedjük paradicsomlével. A spenótot forró sós vízben kb. 10 percig főzzük, leszűrjük, a leveleket egészben hagyva hozzákeverjük a csirkéhez. Apróra vágott fokhagymával és pár csepp citromlével ízesítjük. Tálalásnál a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát apró kockákra vágjuk, majd olajban megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt megtisztított csirkét, megsózzuk, majd fedő alatt puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, majd egy kanál liszttel lehintjük és felengedjük paradicsomlével.

A spenótot forró sós vízben kb. 10 percig főzzük, leszűrjük, a leveleket egészben hagyva hozzákeverjük a csirkéhez. Apróra vágott fokhagymával és pár csepp citromlével ízesítjük. Tálalásnál a spenótra tesszük a csirkét, majd tejföllel meglocsoljuk és citromkarikákkal díszítjük.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is