Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóiból kelt tésztát gyúrunk, majd duplájára kelesztjük. A töltelékhez a hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt és hagyjuk kihűlni. A megkelt tésztát átgyúrjuk, majd 12 egyenlő részre osztjuk. Hosszúkás alakúra nyújtjuk, és tepsi hosszúságúra. Megkenjük a szósszal, de a szélén hagyjuk 1-1,5 cm helyet. A szószra darabolt sonkát és póréhagymát szórunk, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.11.

Tésztához

Töltelék

Elkészítése

A tészta hozzávalóiból kelt tésztát gyúrunk, majd duplájára kelesztjük. A töltelékhez a hagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt és hagyjuk kihűlni. A megkelt tésztát átgyúrjuk, majd 12 egyenlő részre osztjuk. Hosszúkás alakúra nyújtjuk, és tepsi hosszúságúra.

Megkenjük a szósszal, de a szélén hagyjuk 1-1,5 cm helyet. A szószra darabolt sonkát és póréhagymát szórunk, reszelt sajtot. A széleket ráhajtjuk és megkenjük felvert tojással. Sütés előtt még 10 percig hagyjuk állni. Zsiradékkal kikent tepsibe sorakoztatjuk és 180 fokon aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Török
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is